Aito Radiot -perheeseen lisää radioita

Radio Love FM:n liiketoiminta ja taajuus Tampereella ja Pirkanmaalla ovat siirtyneet Kevyt Kanava -konsernin Aito Radiot -radioperheeseen. Love FM:ltä siirtyneellä taajuudella alkoi omistusmuutoksen myötä kuulua Aito Kajaus Länsi.

Viestintävirasto hyväksyi liiketoimintakaupan vaatiman siirron toimiluvalle viime viikolla ja kauppa saatettiin loppuun viikonloppuna. 
 
Aito Iskelmät, Aito Hitit, Aito Kajaukset ja Aito Iskelmä Harju & Pöntisen omistavalla Kevyt Kanavalla ei ole aiemmin ollut Pirkanmaalla paikallista kanavaa vaan ainoastaan tv-verkossa kuuluva ja näkyvä valtakunnallinen radiokanava Aito Iskelmä Harju & Pöntinen.
 
– Aito Kajauksella on lähettimiä Kotkasta ja Turusta Rovaniemelle ja Tunturi-Lappiin asti, mutta Tampere oli aukko, joka nyt täyttyy, Kevyt Kanavan toimitusjohtaja Hannu Harju toteaa. – Uuden radion perusohjelmarunko Pirkanmaalla on osittain samaa kuin Aito Kajauksessa muuallakin Suomessa. Eri alueilla tulee myös omia paikallisia ohjelmia ja paikallisia mainoksia. Aito Kajaus kulkee radioiden virrassa vastavirtaan siinä, että sen musiikki on hyvin monipuolista ja soittolista on laaja. Kaikkien tuntemien hittien ohella soitamme paljon muutakin hyvää musiikkia.
 
Kevyt Kanavalla on kaksikymmentä alueellista radiota ja valtakunnallinen ”näköradio” Aito Iskelmä Harju & Pöntinen. Sen radiokanavat ovat kuultavissa alueella, jolla asuu yli 90 % suomalaisista ja ne tavoittavat säännöllisesti yli 800.000 ihmistä. Yhtiö on perheyritys, jonka omistavat lapualaiset Tarja ja Hannu Harju. Kokenut yrittäjäpari on työskennellyt kaupallisella radioalalla vuodesta 1985 alkaen, jolloin kaupalliset radiot aloittivat Suomessa.
 
Love FM:n yhdysvaltalainen omistaja Trammell Brady Ford III myi radiotoimintansa Suomessa keskittyäkseen tekoäly- sekä ympäristöteknologiaomistuksiinsa USA:ssa.

Lähde: Aito Radiot