Äänisisältöpalvelu Supla uudistui

Nelonen Median äänisisältöpalvelu Suplan uudistuksen myötä radio-ohjelmia voi kuunnella sovelluksessa jälkikäteen kokonaisina joko ilman musiikkia tai musiikin kanssa.

Sovelluksesta on julkaistu täysin uudistettu versio, jossa on tarjolla uusia tapoja kuunnella viihdettä.

”Kuluttaja voi nyt itse päättää, haluaako hän kuunnella radiolähetyksiä suorana, jälkikäteen ilman musiikkia vai jälkikäteen musiikin kanssa”, Nelonen Median radioiden sisältöjohtaja Johannes Saukko kertoo.

Supla mahdollistaa ohjelmien kuuntelemisen silloin, kun itse haluaa. Palvelussa voi kuunnella Radio Suomipopin, Radio Rockin, Radio Aallon, Loopin, Helmiradion, HitMixin ja Groove FM:n lähetyksiä sekä radio-ohjelmien parhaita paloja. Tarjolla on myös Sanoman muiden medioiden, kuten Helsingin Sanomien ja Me Naisten sisältöjä, kuin myös vain Suplaa varten tuotettuja alkuperäissarjoja.

Suplaa on ladattu jo 300 000 kertaa. Myös palvelun viikoittaiset käyttäjämäärät ovat olleet tasaisessa kasvussa, kertoo yhtiön uutinen.

”Suplaa käyttää viikoittain yli 100 000 eri käyttäjää, ja sisältöjä käynnistetään viikon aikana yli miljoona kertaa. Aivan upeaa on, että Suplassa selvästi viihdytään: keskimääräinen palvelussa vietetty aika on 41 minuuttia, mikä tietysti kertoo laadukkaista sisällöistä”, Saukko iloitsee yhtiön tiedotteessa.

Lähde: Sanoma